• Royal Grass kunstgras
  • Gardena sprinkler tuinberegening
  • weed-it dob onkruidbestrijding

Kunstgras, Beregening en Onkruidbestrijding specialist

Welkom op de site van SDGroen. We willen u met onze site een helder beeld geven van onze activiteiten. Per doelgroep word u geïnformeerd over wat SDGroen voor u kan betekenen. We brengen u op de hoogte van het laatste nieuws, geven u handige tips en laten u meegenieten van onze gerealiseerde projecten.

De broers en compagnons Jacco en Christiaan de Jong zijn de drijvende krachten achter SDGroen. Zij hebben beiden hun roots in de hoveniersbranche en kennen dus alle ins en outs voor wat betreft de kansen en uitdagingen die bij een aanleg-of renovatieproject komen kijken. Door deze ervaring sluiten zij naadloos aan op uw planning en denken zij met u mee.

SDGroen heeft drie pijlers, namelijk de levering en installatie van Royal Grass® kunstgras als installatieservice, de levering en eventuele installatie van professionele ondergrondse beregeningsinstallaties als Gardena sprinkler expert en onkruidbestrijding volgens de verplichte DOB-methode. Deze afzonderlijke onderdelen worden op de site verder uitgelicht.

We wensen u veel leesplezier. Voor meer informatie of een kennismaking kunt u gebruik maken van de contact knop.