Beregening systemen

/Beregening systemen
Beregening systemen2017-03-28T08:46:18+00:00

Beregening systemen

SDgroen ontwerpt, levert en installeert beregening systemen die variëren van een eenvoudige handgeschakelde beregening tot een volledig geautomatiseerd en computergestuurd systeem.

Kleine tuinen, grote tuinen, daktuinen, sportvelden, manegebakken en zelfs watergeef systemen in openbare ruimte behoren bij SDgroen tot de mogelijkheden.

Hufterproof

Door vandalisme gevoeligheid waren watergeef systemen in openbaar groen altijd problematisch, maar die tijd is wat ons betreft voorbij! SDgroen heeft diverse systemen waar vandalisme geen vat op heeft. Zo kunnen we een systeem aanbieden voor het ondergronds en geautomatiseerd watergeven van nieuw aangeplante bomen en grote heesters. Dit betekent een belangrijke kostenbesparing in vergelijking tot het arbeidsintensieve klassieke watergeven en door een substantieel lagere inboet. Ook grastaluds en bijvoorbeeld daktuinen kunnen we ondergronds voorzien van het benodigde water.

Installaties op leidingwater, grondwater, oppervlaktewater of in ondergrondse tanks opgevangen regenwater behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Onderhoud aan beregening systemen

Uw beregening systeem heeft 2 keer per jaar onderhoud nodig. SDgroen biedt u een contract aan voor het winterklaar maken in het najaar en bedrijfsklaar maken in het voorjaar. Zo bent u er altijd zeker van dat uw installatie s’winters beschermd is tegen de kou en in het voorjaar klaar staat om haar taak uit te voeren. Ook bij tussentijdse storingen kan SDgroen snel ter plaatse zijn.