Kunstgras om te sporten

//Kunstgras om te sporten
Kunstgras om te sporten2017-03-28T10:19:06+00:00

Kunstgras om te sporten

Sporten en bewegen worden steeds belangrijker. En dan niet alleen bij de sportverenigingen, maar ook in de wijk, op het schoolplein, bij het bedrijf of thuis. SDgroen heeft een ruime ervaring in de aanleg van (multifunctionele) sportvelden, (voetbal)kooien en pannavelden. Daarnaast installeren zij (particuliere)hockeyveldjes, tennisvelden en andere sportgerelateerde ondergronden. Bij kunstgras denkt u misschien aan outdoor, maar SDgroen heeft ook zeer geschikte kunstgrassoorten voor indoor toepassingen. Hoe mooi is het om uw fitnessruimte om te dopen in een groene oase?

Bij de realisatie van sportvelden geldt, net als bij speelplaatsen, dat SDgroen de complete zorg uit handen neemt voor de realisatie van een sportveld. Denk hierbij aan riolering en drainage, grondwerk, bestratingen, beplantingen, hekwerken, kooien, meubilair, ondergronden etc.  Geen ingewikkelde planningen van verschillende aannemers, onderaannemers en leveranciers, maar alles in de vertrouwde handen van SDgroen.

Met name bij sporttoepassingen is de ondergrond uitermate belangrijk. SDgroen kan u hierin adviseren en heeft voor u de beste sporttechnische ondergronden.