Toepassingen kunstgras

//Toepassingen kunstgras
Toepassingen kunstgras2017-03-28T10:02:18+00:00

Tuin en terras

 Heeft u geen groene vingers, maar wilt u wel graag beschikken over een mooie tuin? Dan is kunstgras de perfecte oplossing. U hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud, maar kunt wel genieten van een prachtig gazon. Bovendien kunt u voor kunstgras kiezen als uw tuin of terras niet geschikt is voor natuurlijk gras.

Speeltuin

Royal Grass kunstgras is zacht, valveilig en uitermate geschikt voor intensief gebruik. Dat maakt het de ideale ondergrond voor schoolpleinen en speelplaatsen. De kinderen kunnen naar hartenlust over het veld rennen en vliegen zonder dat de grasmat hieronder lijdt.

Openbaar groen

Groen heeft een positief effect op de leefomgeving. Gras is dan ook een onmisbaar onderdeel in het straatbeeld. Natuurlijk gras vergt echter veel onderhoud en gaat vaak kapot als het intensief betreden wordt. Kunstgras is daarom een perfecte oplossing voor in de openbare ruimte. Het is prachtig groen, sterk en zeer onderhoudsvriendelijk

Groendaken

Een groendak is een uitstekende manier om overtollig regenwater tijdelijk op te slaan. Het gras houdt het regenwater tijdelijk vast om het vervolgens geleidelijk af te laten vloeien of te laten verdampen. Natuurlijke grassen en mossen willen echter niet altijd groeien op daken en bovendien vergt de verzorging de nodige tijd en energie. Kunstgras groendaken zijn een voortreffelijk alternatief.

Balkon

Kunstgras is de perfecte basis voor uw balkon. Weg met dat saaie beton, een beetje meer groen wanneer u uit uw raam kijkt! Het is eenvoudig om uw balkon om te toveren in een gezellige ruimte door er kunstgras op te leggen. Uw balkon zal er bij de tijd uitzien met zo’n mooi grastapijt. Royal Grass op balkon is de ideale groene vloerbedekking waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Het is zacht, behoudt zijn kleur en heeft geen onderhoud nodig, ideaal dus.