Over ons

/Over ons
Over ons2017-03-31T10:49:08+00:00

Over SD Groen – Premium Royal Grass Professional

Twee nuchtere Hollandse broers, beiden met 2 voeten in de Alblasserwaardse klei en met een gezonde dosis ‘Waerdse’ werkmentaliteit, verdienden de kost als hoveniers en zagen de markt veranderen.

De broers hadden voldoende visie om in te zien dat er een vraag zou komen naar specialisten op het gebied van levering en montage / installatie van nieuwe producten. En zo kon het gebeuren dat in Nieuwland in 2005 het eerste kunstgras werd geïnstalleerd.

Veel stugge koppen werden meewarig geschud, en menig Alblasserwaardse was van mening dat de twee broers ernstig de weg kwijt waren. Zij ploeterden echter onverdroten door, investeerden in kennis en in de benodigde machines en gereedschappen.

Kunstgras specialisatie

De broers namen afscheid van het hoveniersbedrijf en SDgroen werd een feit. Kunstgras en beregening systemen werden de belangrijkste werkzaamheden van dit nieuwe bedrijf, later aangevuld met schroeffunderingen.

Inmiddels zijn er tienduizenden vierkante meters kunstgras door de handen gegaan, zijn er tal van projecten gerealiseerd op het gebied van kunstgras, beregening systemen en schroeffunderingen.

SDgroen behoort tot de top 3 van grootste Royal Grass servicepunten. Dit hebben zij bereikt door het snel en uit voorraad kunnen leveren van het kunstgras en de bijbehorende componenten, een hoog kennisniveau en een goed uitgerust en servicegericht installatieteam.